Sense pressupost per instal·lar megafonia al Pavelló Municipal del Parc Dalmau

Pavello blau

Era una de les actuacions recollides en el projecte guanyador del Pressupost Participatiu del 2015, que aquests dies s’està acabant d’enllestir. El Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau estrenarà nou paviment, on s’han remarcat les tres pistes hàbils i ajustades a normativa després de l’enderroc parcial de la graderia. Però els poc més de 53.000 euros d’inversió destinats al projecte no permeten completar el conjunt de les millores plantejades: la instal·lació de megafonia a l’equipament esportiu queda pendent.

El tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas, ha confirmat a Ràdio Calella TV que no es col·locarà un nou equip de so al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau. Ha explicat que, d’acord amb els clubs promotors del projecte guanyador dels Participatius del 2015, s’ha acordat prioritzar la redistribució dels elements i col·locar una gran cortina que facilitarà que les tres pistes de joc estiguin en competició de forma simultània.

“El pressupost ha arribat fins on ha arribat, i déu n’hi do el que s’ha pogut fer. Quant a la megafonia, mirarem si entra en el pressupost ordinari de l’Ajuntament, aquest any segurament que no però per l’any que ve. Parlant-ho amb els clubs el prioritari era solucionar la pista i el moviment de les cistelles i de les porteries”, ha exposat el tinent d’Alcaldia d’Esports.

Arnijas ha posat en valor les millores que s’han fet a l’equipament esportiu municipal, que estrenarà un terra amb protecció que evita les ratllades. El paviment ja està llest, i queda pendent l’element de separació de les pistes. “La cortina que permetrà jugar partits oficials a les tres pistes, i en el cas de competicions d’equips de certa edat serà important perquè juguen més forts i evitarà impactes i pilotes que puguin anar d’una banda a l’altra”, ha explicat.

El titular d’Esports de l’Ajuntament de Calella diu que la instal·lació de l’equip de megafonia suposarà una inversió que pot arribar als 7.000 euros. No ha assegurat que entri als pròxims comptes anuals amb la condició de prioritària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat