Ferrer: “Espero que tornem a tenir un president d’Esquerra després de 80 anys”

ferrer votant00000000

El president local d’Esquerra, Carles Ferrer, confia que l’aposta per la Via Àmplia que ha fet el partit conduirà el pinedenc Pere Aragonès a la presidència de la Generalitat de Catalunya. Ha celebrat la progressió del bloc independentista, que ja suma més del 50% dels vots, i assegura que això els anima a seguir picant pedra, oberts a la negociació, per tirar endavant el referèndum.

Segons Ferrer, Esquerra aspira a que els comuns se sumin a l’acord al que han d’arribar les forces independentistes perquè -tal com ha dit- “no hi ha alternativa”.

Tenir un president d’Esquerra després de 80 anys. Amb qui? Personalment penso que ha de ser amb el bloc independentista, amb Junts i la CUP, i si podem ampliar la base que és l’objectiu d’Esquerra, sumar-hi comuns. No tenim avui alternativa veient el posicionament general.

Carles Ferrer ha qualificat “d’aberració” que s’hagin hagut de celebrar les eleccions en plena tercera onada de la pandèmia. No obstant això, ha agraït la feina de totes les persones que han treballat en el dispositiu i els ha felicitat per la bona organització.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *