Sense relleu assegurat per la Pubilla

PUBILLA00000000

L’associació local del pubillatge està fent aquests dies una crida a contrarellotge per assegurar-se el relleu de la Pubilla 2021, que s’ha de proclamar el pròxim diumenge 26 de setembre, en el marc dels actes de Festa Major de la Minerva. Tenen assegurades quatre candidatures en ferm: Hereu, Pubilleta, Hereuet, i Fadrí, però quan falten 6 dies per la proclamació encara continuen en la recerca d’una Pubilla. Cal que tingui entre 16 i 20 anys i que, en la mesura del possible, estigui vinculada al teixit associatiu i cultural de Calella. Adela Castellà, presidenta de l’associació, ha admès que es tracta d’una situació del tot insòlita.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Castellà ha exposat que les candidates que han tingut fins ara no ho han acceptat perquè, entre els estudis i altres activitats, no podien comprometre’s assistir a tots els actes. També ha admès que és una edat complicada on molts joves enceten noves etapes i reptes.

És una edat on passen per molts moments importants. Han de decidir moltes coses i tenen la incertesa de si podran compaginar-ho tot. Moltes vegades et diuen que no pels estudis, perquè marxen d’Erasmus… La situació és aquesta.

Sobre els motius que han portat a la situació actual, Castellà comenta que potser no es fa prou difusió del que significa el càrrec i el bon record que en guarden tots els que l’han assumit, però també assegura que la Covid ho ha complicat tot molt més.

No només hem buscat des de la Junta, sinó que exhereus i expubilles que guarden un bon record han treballat i han buscat. Feina hem fet, però sempre et queda aquella cosa de què és el que ens ha quedat per fer. Aquesta situació hem d’afegir la problemàtica la Covid… que ho ha complicat tot molt més.

Castellà ha explicat que ara treballen amb un marge de tres, quatre dies per trobar-la. Si abans del 23 no s’ha presentat cap candidata, la junta del pubillatge es reunirà i prendrà una decisió. Les persones interessades poden posar-se en contacte enviant un missatge a través de l’Instagram de l’associació @pubillatge_calella.

El comiat del Pubillatge 2020 i proclamació dels representants del 2021 es farà el diumenge 26 de setembre, a les 12 h a l’envelat de la platja.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat