S’exhaureixen les entrades disponibles a internet per visitar la fàbrica de les joguines dels Reis

Una emissària reial ha visitat Calella per anunciar l'arribada de Ses Majestats.

En menys de 24 hores s’han exhaurit totes les entrades disponibles a internet per visitar la Fàbrica de les joguines que muntaran Melcior, Gaspar i Baltasar, a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Els tiquets màgics per visitar l’espai de Ses Majestats es van esgotar en qüestions d’hores i ahir al vespre ja no es podia reservar per cap torn dels dies 2,3,4 i 5 de gener. Els que s’hagin quedat sense entrada encara poden recollir els tiquets al punt físic que s’habilitarà a la Sala Mozart els dies 28 i 29 de desembre, de 17 h a 21 h. Des de l’organització s’ha confirmat a Ràdio Calella Televisió que està treballant per treure un nou paquet d’entrades per visitar la fàbrica de les joguines. Podrien estar disponibles en els pròxims dies al portal entrapolis.com.

L’organització ja treballa per aconseguir ampliar torns de visites, amb tot, però remarquen que totes les decisions es prendran sempre garantint el compliment de les mesures de seguretat sanitàries.

Una emissària Reial ha visitat Calella per anunciar l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient coincidint amb l’any nou

Arribaran a Calella amb el tren màgic i s’instal·laran a la Fàbrica Llobet – Guri a partir del dia 2. Des d’allà rebran les visites de les famílies i prepararan tots els regals per repartir-los la nit del 5 de gener. L’emissària reial també ha traslladat un missatge de l’alcaldessa de part de Melcior, Gaspar i Baltasar. Li ha explicat que els Reis estan molt contents perquè tots els nens i nenes de Calella s’han portat millor que mai.

La trobada s’ha fet pública a través d’un vídeo difós per l‘Ajuntament de Calella on es veu com l’emissària arribant a la ciutat per trobar-se amb l’alcaldessa al seu despatx. L’emissària també va sol·licitar l’allotjament pels Reis i el permís per poder-se desplaçar lliurement sense restriccions.

La Fàbrica de les joguines és l’alternativa a la tradicional cavalcada, que enguany no es podrà celebrar per culpa de la pandèmia. La visita a la Fàbrica de les joguines es farà del 2 al 5 de gener, en 12 torns diaris de mitja hora d’11 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h. Al llarg dels quatre dies se seguiran totes les mesures de seguretat i es vetllarà perquè es compleixi amb l’aforament en tot moment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *