Si tens entre 18 i 35 anys i et cal, pots demanar una ajut pel lloguer

Les persones d’entre 18 i 35 anys que ho necessitin ja poden fer la sol·licitud de subvenció d’ajut al lloguer que l’Ajuntament de Calella posa a disposició dels joves. Els demandants han d’estar empadronats a Calella com a mínim 5 dels últims 10 anys i han de ser titulars d’un contracte de lloguer d’habitatge a la nostra ciutat amb una renda entre els 150 i els 700€ mensuals, amb una duració mínima d’un any.

No poden disposar d’un pis en propietat, amb excepció que estiguin en un procés judicial o de separació, i no han d’haver estat beneficiaris de la mateixa en anteriors convocatòries. Val a dir que en aquest cas, i sempre que resti crèdit, l’ajuntament podrà valorar les sol·licituds de persones que ja van rebre l’ajut en anteriors edicions. També és requisit està al corrent de les obligacions amb Hisenda i la Seguretat Social.

Les persones interessades poden presentar sol·licitud fins el 31 d’octubre i cal aportar la següent documentació: còpia del DNI/NIE, còpia del contracte de lloguer de l’habitatge, còpia de la inscripció del contracte de lloguer de l’INCASOL i una còpia dels rebuts pagats per mínim de 500€. Les sol·licituds seran respostes en un termini màxim de 30 dies.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *