S’inventarien els locals comercials de Calella

La Diputació de Barcelona està realizant un cens de tots els locals comercials de Calella. Un estudi a proposta de l’Ajuntament de Calella que ampliarà així el dels locals comercials buits amb la relació dels que actualment tenen activitat. Aquesta iniciativa s’inscriu en el desplegament del Pla Estratègic de Ciutat Calella 20-20.

La tinent d’Alcaldia de Promoció Econòmica ha explicat quina utilitat tindrà aquest cens comercial, que recollirà dades sobre les activitats econòmiques que s’hi realitzen, les caracterítiques físiques dels locals, si són o no accessibles, i la seva geolocalització. “A partir d’aquestes dades podrem treballar les línies de subvencions per a millores de locals que dóna l’àrea de Promoció Econòmica, veurem les necessitats que hi ha i ho adequarem. I gràcies a tenir-ho geolocalitzat, si en un futur es fa una app comercial, botigues i restaurants es podran localitzar amb el mòbil”, ha explicat Núria Parella.

L’inventari, a càrrec d’una empresa externa a la Diputació de Barcelona, es tindrà enllestit a finals de desembre i se’n podrà disposar a principis del 2017. L’Ajuntament de Calella l’haurà d’anar actualitzant. “Haurem de coordinar-nos Comerç i Urbanisme per mantenir el cens viu en tant que és una base de dades dinàmiques”, ha exposat Parella.

La tinent d’Alcaldia de Promoció Econòmica assegura que l’actual cens de locals comercials buits disponible al web municipal rep moltes consultes d’emprenedors que volen obrir negoci a la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.