Trenquen els vidres de 18 cotxes aparcats al camí de la platja

Vehicles amb els desperfectes presumptament provocats pel detingut

Important trencadissa de vidres en gairebé una vintena de cotxes que hi havia aparcats al camí de la platja, la passada matinada de divendres a dissabte. El tinent d’Alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Calella, Albert Torrent, ha confirmat que s’han presentat sis denúncies a la Policia Local pels danys materials i també pel robatori d’objectes.

En una entrevista a l’Info Migdia, Torrent ha explicat que la majoria de les denúncies les han recollit els Mossos d’Esquadra. Ha assegurat que a Calella es tracta d’un fet totalment extraordinari, per la quantitat de vehicles afectats, però que hi ha precedents recents en d’altres poblacions de rodalies.

Per desgràcia però de fets delictius se’n cometen pràcticament a diari, i els robatoris amb força a l’interior de vehicles passen de tant en tant. El que és totalment extraordinari és que n’hi hagi 18 de cop. És un fet que sabem que ha passat en poblacions del costat recentment, a Arenys van patir un episodi durant tres dies seguits. Per això hem canviat els dispositius i hem reforçat la vigilància on hi aparquen els vehicles i treballem perquè no es torni a produir amb aquesta magnitud.

Des de la Policia Local s’han adoptat mesures per reforçar la vigilància a les zones d’aparcament, també com a mesura dissuasòria. De la investigació se n’ha fet càrrec Mossos, i s’estaria sobre la pista de l’autor.

Des de Policia Local no fem investigació, ho fan Mossos però penso que tenen la descripció d’una persona i estan treballant a partir d’aquestes informacions.

Albert Torrent ha parlat dels fets en termes de bretolada perquè s’han causat principalment desperfectes en els vehicles però sense la sostracció d’objectes de gran valor.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *