S’obren les inscripcions per als cursos d’anglès per a joves

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Calella organitza una nova edició dels cursos d’anglès per a nois i noies d’entre 15 i 30 anys. Es faran del 6 de febrer al 5 de juny, amb una sessió setmanal, en què bàsicament es fomentarà la pràctica de la llengua.

Són cursos de capacitació lingüística tot i que no es deixaran de banda aspectes com la gramàtica, la comprensió oral i escrita. Per a formar els grups es farà una prova de nivell. Ho ha explicat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando.

«Nosaltres creiem que és molt necessari fer una petita prova de nivell per saber en quin nivell està la gent que vol participar en aquests cursos. Aquest any, la oferta formativa és oferir el curs A2 i el B2. En el cas de que hi hagi gent que no estigui dins d’aquests cursos podríem obrir un tercer grup sempre i quan tinguem com a mínim 5 persones»

Rando ha destacat que la importància del coneixement d’idiomes és el motiu principal pel qual s’ofereixen aquests cursos.

«Nosaltres creiem que la formació és molt important a tots els nivells i, per tant, aprendre una altra llengua sempre va bé. I ja no és només aprendre, sinó és reforçar-la, perquè normalment a aquests grups hi ha gent que ve amb certs coneixements»

La regidora de Joventut ha detallat quins són els requisits per a sol·licitar plaça.

«Ha de ser veí de Calella, tenir entre 15 i 30 anys i el que demanem a part d’això és que ens portis una foto de DNI per comprovar tota la informació. Per facilitar, en horari de matí i de tarda vam creure oportú que les inscripcions les deixessin a la planta baixa de l’Ajuntament»

Les inscripcions estaran obertes fins al proper 19 de gener.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *