Sortida parroquial dels membres de l’església de Calella al monestir de Poblet

2018-01-04-PHOTO-00004660

Gairebé una cinquantena de persones de la Parròquia de Calella van assistir ahir al complex monàstic de Poblet, on van fer una visita i van conversar amb el sotsprior de Poblet, Maties Prades.

Ho ha explicat el mossèn de Calella, Cinto Busquet.

“A l’arribada hem estat a l’antiga capella de Sant Jordi, una esplèndida capella gòtica. Hem pogut dialogar amb ell sobre el sentit de la vida monàstica al segle XXI a la Catalunya contemporània. Hem pogut també fer-li diverses preguntes sobre el moment de l’Església a Catalunya, sobre el moment que estem vivint com a país”

La situació actual de Catalunya va estar present en l’eucaristia que van celebrar, en la que van demanar que, en aquest 2018, es facin “progressos significatius i importants pel reconeixement dels drets del nostre poble”.

“Abans de dinar també hem celebrat l’eucaristia a l’antiga capella de Santa Caterina […] Hem celebrat aquesta eucaristia especialment tenint present el moment que vivim com a país, demanant que aquest any 2018 sigui un any que pugui veure progressos significatius i importants pel reconeixement dels drets del nostre poble”

Montblanc va ser l’altra parada en el recorregut de la comitiva. Allà van passejar pel casc antic de la ciutat i van conèixer l’església parroquial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat