Sortida parroquial dels membres de l’església de Calella al monestir de Poblet

Gairebé una cinquantena de persones de la Parròquia de Calella van assistir ahir al complex monàstic de Poblet, on van fer una visita i van conversar amb el sotsprior de Poblet, Maties Prades.

Ho ha explicat el mossèn de Calella, Cinto Busquet.

“A l’arribada hem estat a l’antiga capella de Sant Jordi, una esplèndida capella gòtica. Hem pogut dialogar amb ell sobre el sentit de la vida monàstica al segle XXI a la Catalunya contemporània. Hem pogut també fer-li diverses preguntes sobre el moment de l’Església a Catalunya, sobre el moment que estem vivint com a país”

La situació actual de Catalunya va estar present en l’eucaristia que van celebrar, en la que van demanar que, en aquest 2018, es facin “progressos significatius i importants pel reconeixement dels drets del nostre poble”.

“Abans de dinar també hem celebrat l’eucaristia a l’antiga capella de Santa Caterina […] Hem celebrat aquesta eucaristia especialment tenint present el moment que vivim com a país, demanant que aquest any 2018 sigui un any que pugui veure progressos significatius i importants pel reconeixement dels drets del nostre poble”

Montblanc va ser l’altra parada en el recorregut de la comitiva. Allà van passejar pel casc antic de la ciutat i van conèixer l’església parroquial.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *