Tarda d’activitats infantils a la ciutat

Imatge d'arxiu

La plaça de l’Església acull avui Fantasia, un espectacle infantil que portarà a terme l’empresa l’empresa local d’esdeveniments Festamusic i que està organitzat per l’Ajuntament de Calella amb el suport de l’Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial.

A les 18 h de la tarda tots els nens i nenes de la ciutat estan convidats a gaudir del show infantil. Frank Cardó, gerent de Festamusic, ha explicat què s’hi podrà veure.

“Aquest any hem fet un canvi i l’espectacle que portem és un espectacle de ball enfocat al món dels personatges infantils de Disney. A l’espectacle hi ha gags i balls del Rei Lleó, de la Blancaneus, també surten els personatges Mickey i Minnie i altres que també agradaran molt a la mainada. Farem algun ball amb els nens també i al final hi haurà una explosió de confeti súper xula, ho fem molt espectacular. Convertim la plaça de l’església en un teatre a l’aire lliure pels nens i nenes i també pels pares que també els agradarà moltíssim”

A més, a les 19 h de la tarda els patges dels Reis d’Orient llegiran contes i recolliran les cartes dels nens i nenes a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

L’activitat està organitzada per la Biblioteca i per l’associació Amics de la Biblioteca i compta amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Montnegre de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *