Soufian Laroussi portarà Seguretat i se’l proposarà per presidir Gestvia

SOUFIAN LAROUSSI 20221028

Encara no hi ha data per a la presa de possessió del nou regidor del PSC, que substituirà Josep Torres. Amb tot, ahir l’alcalde va avançar quines són les àrees de gestió que es delegaran en Soufian Laroussi, qui a principis de mandat municipal ja havia assessorat a l’executiu de coalició en matèria de Transparència i Bon Govern. Com ja havia apuntat a principis de setmana, Marc Buch aprofitarà el canvi de persones per fer una remodelació de Govern més àmplia que un simple traspàs de carteres. Així és com quedarà el nou Govern per als sis últims mesos del mandat municipal.

El nou regidor del PSC, Soufian Laroussi, portarà quatre carteres, entre elles, la de Seguretat i mobilitat que va gestionar Torres en plena crisi laboral amb la plantilla de la Policia Local. També es quedarà amb Esports – que porta Buch –, Transparència i Digitalització i smart city. A més, se’l proposarà per a la presidència de Gestvia, l’empresa municipal de mobilitat que té l’encàrrec de tirar endavant la construcció de l’aparcament de Can Saleta.

RANDO 20221028
La portaveu socialista, Cindy Rando, manté les seves carteres – Promoció Econòmica, comerç i consum, Igualtat i drets civils, Participació i Joventut – i se la proposarà com a representant al Consorci de salut del Maresme i la Selva.

 

MATEU 20221028La remodelació del Govern també reforçarà el pes de la tinent d’Alcaldia Montserrat Mateu (Junts per Calella-PDeCAT), que passa a incorporar Cultura a les àrees que ja porta: Educació, Nova ciutadania i Solidaritat i cooperació.

 

 

La presa de possessió de Soufian Laroussi i l’edicte de delegació de noves competències entre els regidors de l’executiu local es farà en el marc d’una sessió extraordinària del Ple Municipal que podria celebrar-se en un termini de dues setmanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *