Subhasta solidària de quadres per a Hàbitat Solidari

Fins a finals de mes es pot veure a la Galeria Cultural del Grup Pa, Vi i Moltó, una exposició de quadres solidaris. Les obres es poden comprar i el que es recapti anirà destinat a la Fundació Hàbitat Solidari de Calella.

El president del Grup Pa, Vi i Moltó, Jaume Pruna, ha explicat que durant 15 dies tothom podrà veure les obres i, si n’hi agrada alguna, pot fer-ne una oferta econòmica a través d’un targetó que se li facilitarà. Un cop tancada l’exposició, la persona que més diners hagi ofert per cada obra, serà qui se l’emporti.

L’entitat espera que hi hagi una bona participació i que la gent faci ofertes per adquirir algun dels quadres, ja que n’hi ha que són de força qualitat. Jaume Pruna ha comentat que hi ha obres de diversos estils. “Està una mica barrejat perquè també hem ofert el nostre fons de quadres del concurs de pintura ràpida -que n’hi ha alguns de molt bonics-, i altres que ens han donat particulars i que ens han ajudat o poder fer aquesta exposició que voldríem  que fos més gran. Però jo suposo que val més que sigui menys i amb qualitat. Són 12 obres i ja estaria ben content que es venguessin, i faríem alguns calerons per aquesta entitat”.

La inauguració de la mostra es va fer dissabte i els quadres es podran veure cada dia fins el 31 d’octubre, de 7 a 9 del vespre, a la Galeria Cultural de l’entitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat