El PSC incorpora nou Secretari d’Organització

Soufian Laroussi és el nou Secretari d'Organització del PSC
Soufian Laroussi és el nou Secretari d'Organització del PSC

L’Agrupació Local del PSC de Calella ha incorporat Soufian Laroussi com a nou Secretari d’Organització del partit. És Graduat en Ciències Polítiques i té 27 anys.

Segons ha avançat el Primer Secretari dels socialistes calellencs, Pere Tarrés, amb la incorporació de Laroussi es vol anar configurant el PSC del futur: En Soufian Laroussi és Graduat en Ciències Polítiques. Té 27 anys i juntament amb la Cindy Rando són els joves del partit que vull anar configurant de cara al futur. És una primera figura. Ara necessita rodatge per encarar el futur del partit.

Laroussi ha estat escollit Secretari d’Organització durant l’última assemblea que els membres del PSC van celebrar el passat dijous 15 d’octubre.

D’aquesta manera, i segons explica el Primer Secretari del PSC de Calella, Pere Tarrés, queda completa tota l’executiva amb Cidny Rando com a Secretària de Finances; Àngel Vela com a Secretari de Logística i Josep Torres com a portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Calella.

Pere Tarrés ha explicat que el partit ja treballa amb la mirada posada en les eleccions generals del 20 de desembre. Per a ell són uns comicis molt importants ja que serviran per desencallar l’actual situació que es viu a Catalunya. Una situació delicada que s’ha anat complicant encara més des de la retallada de l’Estatut: Crec que seran important per desfer malentesos. Tot ve des de la retallada de l’Estatut de Catalunya que ens ha portat fins a aquesta situació. Nosaltres pensem que el 20D és cabdal per Catalunya. Volem treballar per encaixar en un sistema diferencial del nostre país dins Espanya. Crec que si no és així, no ens anirà gaire bé.

Preguntat sobre si el seu pacte de Govern amb CiU a l’Ajuntament de Calella pot perjudicar el PSC de cara al 20D, Tarrés destaca que no perquè, segons ell, CiU de Calella té un tarannà molt socialdemòcrata i dóna molta importància a les polítiques socials.

El Primer Secretari del PSC de Calella diu que amb la seva presència dins el Govern municipal de CiU poden també influir en les polítiques socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *