Tal dia com avui, fa un any….

El 8 de febrer del 2018 va nevar a Can Carreres i això va obligar a tallar-ne l’accés des de Pineda de Mar. A Calella es va activar la prealerta del Pla Neucat, posant en marxa el dispositiu d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat. El mal temps d’ara fa un any va obligar a suspendre les primeres activitats de la celebració del Carnestoltes: la rua de l’Escola Pia i el Dijous Llarder. Avui, el Meteomar preveu un ambient majoritàriament assolellat i temperatures màximes que podrien arribar als 17º a Calella.

Ràdio Calella TV va informar ara fa un any de la feble nevada que va arribar a emblanquinar la cota més alta del terme municipal, Can Carreres. Al conjunt de la comarca, les volves van deixar estampes bucòliques en poblacions com Arenys de Mar, Cassà de la Selva o Maçanet.

Al centre urbà, l’episodi de nevades que va afectar tot Catalunya es va quedar amb la caiguda d’aiguaneu però sí la suspensió d’algunes activitats a l’aire lliure. Va afectar les primeres activitats del Carnestoltes, que es van haver d’ajornar uns dies.

Ho podeu veure consultant les notícies que apareixen a la secció Avui fa un any.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *