Montse Mateu, nova incorporació a la llista electoral de Junts per Calella

Junts per Calella ha confirmat el nom de la quarta incorporació a la seva candidatura a les eleccions municipals de Calella, que encapçala Montserrat Candini. És Montse Mateu, docent de professió i actualment mestra de Primària de l’Escola Freta. També està vinculada a la Parròquia de Calella, d’on és la secretària del Consell Parroquial.

La candidatura de Junts per Calella anuncia a compta-gotes, cada divendres, una incorporació a la llista electoral per a les municipals del maig. La quarta és la de Montse Mateu, mestra de Primària de l’Escola Freta i secretària del Consell de la Parròquia de Calella. També està fortament vinculada al teixit associatiu calellenc.

En el comunicat que s’ha publicat aquest matí es recullen les paraules de Mateu, que expressa la seva satisfacció per “acceptar un nou repte que li permetrà contribuir a la millora de Calella”.

En les últimes setmanes, Junts per Calella ha confirmat les incorporacions de Josep Gibert, president de la Cooperativa l’Amistat, Lucía Sánchez, responsable de polítiques d’habitatge del Consell Comarcal del Maresme, i Christian Negre, docent i expert en el món digital. El que no s’ha fet públic encara és quina posició ocuparan a la llista que encapçalarà la candidata a la reelecció, Montserrat Candini.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *