Tanquen tots els hotels de Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El decret d’Estat d’Alarma no obliga a tancar establiments d’allotjament però la situació ho aconsella, i així també ho han entès els empresaris calellencs. A partir de demà dimarts, 17 de març, tots els hotels de Calella estaran tancats. De fet, ho estan pràcticament avui, amb l’única excepció d’un establiment que està ultimant la sortida dels últims clients que tenia.

A Calella, fins fa uns dies, hi havia sis hotels oberts. A dia d’avui, en queda només un i perquè fins demà no haurà pogut garantir la tornada a casa de tots els clients que tenia. Així ho ha explicat la presidenta de l’ATC, Sònia Hernández, en declaracions al programa La Ciutat. Ha parlat també del tancament total dels càmpings i albergs.

Crec que només queden clients en un hotel de Calella, que tanca demà. Si haguessin pogut, haurien tancat avui, però ho faran demà.

La decisió es va prendre divendres passat, molt abans de decretar-se l’Estat d’Alarma, en la reunió que va celebrar l’ATC. Segons ha dit Hernández, hi van estar d’acord tots els empresaris turístics que en formen part.

Amb tot, creix la preocupació per l’impacte econòmic que la crisi del coronavirus tindrà a tots nivells, també local. Diu la presidenta del gremi turístic que hores d’ara és difícil de preveure i alerta que també passarà factura a les economies domèstiques dels treballadors que ja per Setmana Santa havien d’iniciar temporada.

Estem a l’espera de tenir a la mà les mesures econòmiques que ha d’anunciat l’Estat per veure com ens poden ajudar (…) Els treballadors amb contracte fixe discontinu l’hem d’agafar quan l’hotel obre activitat econòmica.

Des de l’ATC es confia que s’aconsegueixi controlar la situació el més aviat possible i que de cara al mes de maig es pugui reprendre l’activitat en termes de normalitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *