[AMPLIACIÓ] Teatre al Detall està nominada als Premis de la Crítica per “La motxilla de l’Ada”

la motxilla de l'ada

“La motxilla de l’Ada” és finalista als Premis de la Crítica d’Arts Escèniques que convoca l’Associació d’Empresaris de Teatres de Catalunya, que es coneixeran el 21 de març en un acte al Teatre Romea. Teatre al detall de Txell Botey i Xavi Idàñez opten al premi al millor espectacle familiar i competeixen amb dues altres companyies punteres del país: Dagoll Dagom, per “Bye bye Montser”; i Les Bianchis, per “Les croquetes oblidades”.

Teatre al detall és finalista als Premis de la Crítica d’Arts Escèniques per l’últim espectacle de la trilogia escènica i musical dedicada a les “nenes valentes” que va obrir amb L’Endrapasomnis i va continuar després amb La nena dels pardals. En el seu moment, els dos espectacles també van ser nominats i premiats en el certamen que organitza el sector de la crítica teatral.

La motxilla de l’Ada, la companyia de Txell Botey i Xavi Idàñez presenta al públic familiar el tema de la transició de gènere a partir de la història del procés que viu l’Adam per convertir-se en l’Ada, deixant pel camí la lletra “m” i la motxilla que no li ha deixat viure plenament tal com se sent.

A continuació podeu recuperar l’entrevista de presentació de l’espectacle al programa La Ciutat:


L’obra està escrita per Jordi Palet i dirigida per Joan Maria Segura Bernadas. La Tresca i la Verdesca s’han encarregat de la part musical. Es va estrenar al SAT Teatre de Barcelona i a principis del 2022, i dins la programació del Cicle Cultural, es va poder veure a Calella.

Els Premis de la Crítica d’Arts Escèniques, que no inclouen dotació econòmica, s’entregaran en un acte públic a l’entorn del Dia Mundial del Teatre que se celebra el 21 de març.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *