Tennis taula solidari amb la jugadora olímpica Galia Dvorak

La Comisión Mujer y Deporte ha organitzat per aquest dissabte a la Fàbrica Llobet un esdeveniment solidari adreçat al públic femení. Totes les dones que s’hi inscriguin podran jugar amb una de les millors palistes d’Espanya, Galia Dvorak.

L’entrenadora del Suris Calella, Jéssica Hernández,cartell juega con galia és una de les coordinadores de la Comisión Mujer y Deporte, juntament amb la pròpia Dvorak. En declaracions a Ràdio Calella TV, Hernández ha explicat que tots els beneficis es destinaran a la Fundación Redmadre, que ajuda a mares sense recursos.

Està realitzat per la Comisión Mujer y Deporte, de la qual la Galia i jo som les coordinadores, i un dels programes és fer aquest torneig que està subvencionat per la Comisión Mujer y Deporte a través del Consejo Superior de Deportes, en el qual tractarem de recaptar el màxim possible de fons i material necessari per les mares amb problemes amb nens de 0 a 12 mesos. Es tracta d’intentar que vinguin la major quantitat de dones possible per intentar recaptar ja sigui amb 3 euros o amb material: bolquers, “potitos” o el que sigui, tot anirà destinat a aquestes mares amb problemes per poder fer front a aquestes despeses.

Hernández ha destacat la figura de Galia Dvorak. També estarà present la jugadora del Suris Calella i de la selecció espanyola Alba Fernández.

La Galia és una de les millors jugadores que ha tingut mai Espanya, juntament amb una altra noia. Actualment és la imatge de la Federació Europea de Tennis Taula i està als Jocs Olímpics de Buenos Aires de joves. És una noia que a Espanya tenim la sort de poder gaudir-la.

Per inscriure’s es poden abonar tres euros o donar material per a nadons. Es pot fer a través del correu electrònic jessicascanio@hotmail.com o a les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella fins demà 18 d’octubre.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a l’entrenadora del Suris Calella, Jéssica Hernández.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *