Teresa Soler (Dones de Calella): “M’agradaria que l’associació fos més participativa”

La presidenta de l’Associació de Dones de Calella, Teresa Soler, vol que l’entitat s’obri a la ciutadania i guanyi visibilitat. Soler va accedir al càrrec fa uns mesos i té com a repte aconseguir que cada cop més dones hi participin i tirar endavant més projectes.

Soler afirma que compta amb un bon equip de treball però que vol anar a més i rebre suggeriments de tota la ciutadania. L’objectiu és fer més activitats en general i xerrades de tot tipus que siguin gratuïtes per a les sòcies.

M’agradaria que l’associació fos molt més participativa. A part dels tallers que es fan habitualment, que fos més participativa, hi ha intenció de posar una bústia de suggeriments perquè la gent que vingui suggereixi coses. Mirar de fer més projectes, mirar de demanar més subvenció perquè si hi ha més projecte demanem més subvenció. M’agradaria d’aquí a un any o més que tots els tallers que es fessin a l’associació fossin gratuïts per les sòcies potser

L’entitat té molta relació amb d’altres associacions de la ciutat i vol seguir potenciant aquesta col·laboració. A més, ha explicat Soler, les dones que integren Dones de Calella són d’edats i origens diversos, un fet que contribueix molt a enriquir l’associació.

Hem fet una captació important, ja hi havia alguna noia marroquina, alguna argentina, però també hem fet una aportació important de la Luz Marina Gutiérrez que porta una xarxa social que es diu Mujeres por el Mundo que aglutina a dones d’arreu que viuen a Calella. L’altre dia vam fer una xerrada molt interessant amb dones de Veneçuela que van explicar com ho viuen elles estan aquí la cosa de la família. Penso que es important

Actualment Dones de Calella té una seixantena de sòcies. L’entitat té un local ubicat a la segona planta de la Fàbrica Llobet-Guri i l’ horari d’atenció és els dimecres de 17 a 19 hores.
Podeu veure l’entrevista que li hem fet a Teresa Soler avui al programa La Ciutat aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *