“Terra de telers”, un drama històric sobre la vida a les colònies tèxtils a Catalunya

terra de telers

La Julieta, una nena de 9 anys, és la protagonista de la pel·lícula que es projecta avui a la Sala Mozart, dins la programació del Cicle Gaudí. Un drama històric dirigit per Joan Frank Charansonnet sobre la vida a les colònies tèxtils que segueix la seva vida entre els anys vint i vuitanta del segle XX. Es va estrenar als cinemes el desembre del 2020 i ara és un dels títols que viatja per més d’un centenar de sales del país gràcies a la iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català.

La pel·lícula arrenca en el moment que la Julieta i la seva família arriba a la una colònia industrial a la llera del Llobregat, fugint de la misèria del camp, per començar una nova vida. Però no els serà gens fàcil.

Terra de telers acompanya la petita Julieta fins que es fa el gran. L’espectador viu els anys d’una infància feliç, com es converteix en una dona i pateix la Guerra Civil i es produeix la caiguda de la dictadura, i al final com tria el seu propi camí.

Les actrius Chala Charanssonet, Laia Díaz i Alba López, donen vida a la protagonista.

La projecció es farà avui dijous 25 de març a la Sala Mozart, dins la programació del Cicle Gaudí (20h). L’entrada general costa 4,50 euros. Hi ha preus especials amb descompte per als titulars del Carnet Jove i els socis del Club Vanguardia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat