The Original Wailers tornaran a actuar al festival Cultura Viva

El festival de música reggae de Calella ha confirmat l’actuació de The Original Wailers per tancar la programació de dos dies de concerts, el 8 i 9 de juliol, a la Platja de Garbí. Liderada per Al Anderson, la banda va acompanyar el gran Bob Marley entre 1975 i 1980, l’època de més esplendor de la llegenda de la música jamaicana. La seva guitarra va ser essencial en més de 250 concerts pels cinc continents i va aconseguir grans èxits com “No woman, no cry” i “Three O’clock road block”. Van actuar el 2019 i repeteixen al Cultura Viva, amb un cartell que s’acabarà de desvetllar en els pròxims dies.

Albert Cisa, director del Cultura Viva, ha parlat al programa La Ciutat l’endemà de confirmar-se l’actuació de The Original Wailers, la banda de Bob Marley, quatre anys després de trepitjar la platja de Calella. El veterà guitarrista Al Alderson lidera la banda integrada per altres membres de la mítica formació de música jamaicana.

Van actuar al Cultura Viva el 2019 però molta gent es va quedar sense veure’ls perquè van actuar el dijous. Ara, coincidint amb què fa 10 anys que organitzem esdeveniments a Calella, vam pensar de tornar-los a portar perquè els gaudeixi tothom i la data és el diumenge 9 de juliol.

The Original Wailers mantenen viu l’esperit de Bob Marley girant arreu del món. Després de la mort de la llegenda de la música jamaicana, Al Andersol, continua tocant la multitud d’èxits en què van col·laborar.

Actuaran el diumenge 9 de juliol a l’escenari principal del Cultura Viva, a la Platja de Garbí de Calella, tancant la doble jornada de concerts amb què s’aposta per aquesta tercera edició del 2023.


L’organització encara no ha donat a conèixer el cartell complet però sí n’ha avançat algunes pistes. El segon artista confirmat serà un jamaicà de 74 anys, que actuarà per primera vegada a la península acompanyat d’una banda molt especial. El tercer, un artista nacional amb un show únic carregat de sorpreses.

És un concert que portem molt temps treballant-lo. Tindrem quatre convidats de luxe que esperem, un cop surti el cartell, arribi al màxim de gent possible. Creiem que no tornarà a passar, almenys aquest estiu.

Cultura Viva presentarà a finals de mes la resta de bandes i els sounds que conformen la proposta del festival, que se celebrarà el dissabte 8 de juliol i el diumenge 9 de juliol, amb concerts de música en directe i tots gratuïts.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *