Localitzen una dona morta a la zona de Valldenguli

Foto: ADF Alt Maresme
Foto: ADF Alt Maresme

Dona de 43 anys, veïna dels Apartaments Codina i amb família a Calella, que constava com a desapareguda. El seu cos sense vida va ser localitzat diumenge al matí a la zona de Valldenguli a resultes de l’operatiu de recerca que es va activar per ordre judicial i en el qual hi van intervenir efectius de Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil, Agents Rurals i les ADF de l’Alt Maresme. El cas està sent investigat i sota secret.

Va ser per mitjà d’una piulada de l’alcalde Marc Buch, diumenge a primera hora del matí, quan es va tenir constància de l’activació d’un operatiu de recerca a Calella per trobar una persona desapareguda. Fins aquell moment, no se n’havia tingut constància, tot i que algunes informacions apunten a que la família ho havia denunciat feia uns 10 dies.

Al cap d’unes hores, es va trobar el seu cos sense vida a la zona de Valldenguli, en un barranc de difícil accés, segons ha indicat Buch al programa La Ciutat, quan ha aprofitat per traslladar el condol a la família i oferir-los ajuda en aquests moments difícils.

El cos de la víctima es va localitzar en una zona de difícil accés a la zona de Valldenguli. Tot està sota investigació i no podem avançar res més (…) Era una veïna dels Apartaments Codina, que feia la seva vida a Calella (…) Tenia família aquí. El que ens toca és posar-nos al costat seu i ajudar-los en tot el que poguem.

L’alcalde ha relatat que l’operatiu de recerca va estar liderat pels Mossos d’Esquadra, que ara s’han fet càrrec de la investigació, que està sota secret.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *