Torna la Festa de Cap d’Any a la Fàbrica

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

Calella recupera la festa de Cap d’Any a la Fàbrica després del parèntesi per la pandèmia. Obertura de portes a la una de la matinada per donar la benvinguda al 2023, amb els amics i coneguts, en la que s’anuncia com la millor festa de Catalunya. En les pròximes setmanes s’aniran confirmant els djs que hi punxaran i s’aniran llançant altres novetats. A través del portal entrapolis.com s’està fent la venda anticipada de les entrades, al preu de 20 euros, que inclou l’accés a la polivalent, dues consumicions i bossa cotilló.

Aquest any sí, sense mascaretes ni restriccions d’aforament. Calella entrarà al 2023 amb la festa de Cap d’Any que es muntarà a la Fàbrica, on hi poden entrar fins a 1.000 persones. Des de l’organització asseguren que treballen per estar a l’altura de les expectatives, tal com ha explicat la directora artística i responsable de comunicació a xarxes, Alícia Grima.

L’any passat ho vam haver de cancel·lar per la Covid, i va ser una veritable decepció. Però valia la pena esperar-se i aquest any hi tornem amb moltes ganes acumulades.

Les entrades es poden trobar de forma anticipada al portal entrapolis.com al preu de 20 euros. La promoció acabarà el 13 de desembre, quan passaran a costar 25 euros i també es podran comprar als punts de venda físics, que s’aniran anunciant en les pròximes setmanes per les xarxes socials. L’accés serà restringit a persones majors de 16 anys.

FESTA CAP D'ANY 20221121

Durant la nit es punxaran els temes que són imprescindibles per a la que s’anuncia la millor festa de Catalunya: les que fan ballar a tothom quan sonen a la discoteca i els hits de tots els temps.

Hi haurà diversos dj que aniran posant música al llarg de la nit, ho anirem confirmant en les pròximes setmanes a través d’IG. Serà música actual i les millors cançons de tots els temps. Serà una festa amb molta música i que sigui alegre, responsable i lliure de discriminacions o comportaments irrespectuosos.

La festa de Cap d’Any de la Fàbrica s’allargarà fins a primera hora del matí de l’1 de gener del 2023, a punt per empalmar amb la trobada per veure sortir al sol des del Far, que és una altra de les activitats que s’estan instaurant com a tradició a Calella en els últims anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *