Torna la Fira Marinera, ara amb cantada d’havaneres i rom cremat

Més marinera que mai, amb cantada d’havaneres i rom cremat. La fira de productes d’artesania que organitza l’associació Petits Creadors celebrarà aquest dissabte 15 de juliol la segona edició d’estiu. I ho farà amb la novetat de l’actuació dels Faroners de Calella al final de la jornada i la possibilitat de degustar el beure que prenien la gent de mar a primera hora del matí per fer-se passar el fred. Les paradetes estaran funcionant des de les 10h a la Plaça de l’Església, al bell mig del nucli urbà i del centre comercial de la ciutat.

A la Fira Marinera – edició pirata – s’hi podran trobar productes d’artesania 100% fets amb materials de fusta, vidre o teixit, accessoris per a nadons, medicina herbal o sabons naturals, i il·lustració aplicada, entre d’altres. Les parades funcionaran de les 10h a les 22h. “Totes tindran productes mariners per vendre”, ha explica Èlia Ramos, de la junta de Petits Creadors, l’associació que ha revitalitzat la celebració de les fires d’artesania a Calella, i n’ha programat un total de quatre per aquest estiu. Dissabte se’n farà la segona i, arran de l’èxit de l’estrena de temporada, l’allau de peticions per muntar-hi parada els ha desbordat.

Hem rebut prop de 80 sol·licituds per participar-hi, quan només hi ha disponibles unes 25 parades. Se’ns està quedant petita (…) Estem mirant les possibilitats per créixer, però de moment ens quedem amb les propostes de qualitat darrera del producte.

La Fira Marinera s’allargarà fins a les 22.00h per la cantada d’havaneres amb els Faroners de Calella. Les activitats s’escamparan pels carrers pròxims per iniciativa de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial, amb qui Petits Creadors té ganes de continuar treballant plegats.

Estem molt i molt agraïts a l’Associació de Comerciants perquè han organitzat un espectacle itinerant de temàtica marinera, i això significa un pas perquè treballen de la mà. Podem fer coses molt interessants en un futur, les perspectives són bones.

Les pròximes edicions de la Fira Marinera seran el 12 d’agost i el 30 de setembre, també a la Plaça de l’Església.

FARONERS 20230712

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.