Obra de Maria atorga ajuts per a projectes d’atenció a la gent gran

Aquest dimecres s’entregaran els ajuts que concedeix la Fundació Social Obra de Maria per a l’impuls de projectes d’atenció a les persones grans. Dins la convocatòria del 2023, hi ha dues entitats calellenques beneficiàries: l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

El president de la Fundació Social Obra de Maria, Joan March, ha explicat en una entrevista a La Ciutat que s’ha pensat en projectes d’àmbit territorial que treballin en favor de la millora de la qualitat de vida de les persones grans. La convocatòria del 2023 incloïa tres grans àmbits d’actuació: els reptes derivats de l’envelliment, la salut mental i la humanització de la salut.

L’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) rebrà un ajut de 15.000 euros, mentre que la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, de 10.000 euros. L’entrega es farà aquest dimecres 12 de juliol a la seu de la Fundació Social Obra de Maria, al carrer Balmes de Calella.

Servirà també per explicar el Projecte Solitud que s’està realitzant juntament amb la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya i el Tecnocampus Mataró-Maresme – centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra –, i que compta amb el suport dels ajuntaments de Calella i Pineda de Mar, i del Consell Comarcal del Maresme.

A continuació pots recuperar l’entrevista al president de la Fundació Social Obra de Maria, Joan March, al programa La Ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *