Torna la música reggae a la platja de Garbí

EDITATS_CULTURA VIVA_05072022

Centenars de persones tornaran a ballar al ritme de la música reggae aquest cap de setmana a la platja de Garbí en el marc del festival Cultura Viva. La iniciativa nascuda fa 4 anys arran d’uns participatius Joves encara divendres la seva segona edició amb caps de cartell de renom com Stranger Cole. Un festival que des de l’organització apunten que volen que sigui una combinació híbrida entre talent internacional i nous grups locals emergents.

Albert Cisa, president de l’associació Ital Youth Sound i director del festival, ha confirmat l’assistència al festival d’un dels grans del gènere Ska, Stranger Cole.

Son tres dies d’activitat comencen el divendres fem una xocolatada i dissabte ja és plat fort amb l’estrena del festival. És un dia molt especial perquè comptem amb un cap de cartell i que és una llegenda com Stranger Cole. És la primera vegada que actuarà a la península.

Les activitats emmarcades dins del festival començaran divendres a les 18 al passeig de Manuel Puigvert (zona monument de la Sardana) amb una xocolatada popular, amb coques i selecció de música jamaicana. Dissabte arribarà el dia fort amb els concerts a la platja de Garbí a partir de les 12 h amb Dance Crasher Sound System, High Vibes Int (Jamaica), Ital Youth i Roots &
Vibes. Durant tot el dia hi haurà servei de bar i també restaurant. A partir de les 19 h començaran a pujar per l’escenari, i fins a les 2 h de matinada, els caps de cartell amb els concerts de Stranger Cole i Irie Souljah , acompanyats per The Mystic Allstars, DJ Fenes amb RBN, Zacka i Diabolic Kid, BlackUp.

Diumenge continuarà sonant la música jamaicana amb Dance Crasher Sound System, High Vi-bes Int i Ital Youth.

Cisa ha refermat l’aposta de l’organització per continuar combinant el talent emergent amb grans artistes de renom internacionals.

La nostra intenció és la de sempre, crear un festival barrejant el que és de casa nostra amb el nostre interès de tenir un festival de música jamaicana amb artistes de renom internacional. Apostem per aquest format híbrid també per donar veu artistes del poble que ben segur tindran una gran trajectòria musical.

Una de les novetats d’enguany és que a més de créixer en programació, també es diversifica i diumenge oferiran un concert d’havaneres amb els Faroners de Calella i amb Pau Dangla com artista convidat.

Un cop tanquem a les sis de la tarda a les 19 h començarà un concert d’havaneres en record a la Teresita Marquès i en Joan Estany. Són els nostres avis i els hi volíem fer un comiat com deu mana i que millor que amb unes havaneres i amb la música. Volem que tothom gaudeixi.

Des d’Ital Youth Sound preveuen superar l’afluència de participació del 2019, quan van aconseguir arribar als 2.300 participants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *