De la física a la música amb el CorIolis

El Cor Iolis és la coral de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona i, d’aquí apareix el seu nom, en homenatge al físic francès Coriolis.

El seu repertori fresc i animat es podrà escoltar aquest divendres al pati de la Biblioteca. Ens ho explica Montserrat Esteban, presidenta d’Amics de la Biblioteca.

Aquest concert del CorIolis, la Coral de Física de la Universitat de Barcelona, venen un any més a fer un petit concert. Serà al pati de la Biblioteca a les 21.00h.

Un cor amb anys d’experiència tot i que el grup varia cada cop que un alumne es gradua. Les ganes de cantar i compaginar aquesta afició amb els estudis de física els porten un any més a Calella amb un repertori fresc i de pel·lícula. Esteban, recorda com va ser el concert de l’any passat.

Recordo que és una coral molt jove i la música molt fresca, divertida i ells s’ho passen molt bé cantant. El concert de l’any passat va ser curtet però vam passar una bona estona al pati. Són molt joves i veus com gaudeixen cantant, cançons de pel·lícules i més. Per això els hi vam dir que tornessin.

Aquest divendres, un cop cau el Sol a les 21.00h, el Cor Iolis ens cantarà el seu repertori al pati de la Biblioteca Can Salvador de la plaça.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *