Tornen les nits de pel.lícula a la fresca

La pel·lícula ”Rifkin’s Festival” de Woody Allen inaugura demà dijous les sessions estivals del Cineclub. Una proposta de cinema a l’aire lliure que es fa per segon any consecutiu al Passeig de Manuel Puigvert, que empalmarà amb el Beach Festival, el Festival de Cinema a la Fresca de Calella previst pel mes d’agost

Una proposta conjunta de l’Associació Rosebud i l’Ajuntament de Calella que ha explicat Albert Guinart, president de l’associació.

Des de l’Associació Rosebud que és l’organitzadora de Festival de Cinema, des de l’any passat varem arribar a un acord per gestionar el Cine Club a la Sala Mozart. L’any passat amb el tema de la pandèmia vam fer un pacte amb l’ajuntament per fer algunes sessions al passeig i no tancades a una sala. Va ser un èxit amb molt de públic i aquest any hem volgut repetir-ho. Les tres sessions que hi havien programades de Cineclub les farem al passeig, gratuïtes.

Rifkin’s Festival és una comèdia romàntica protagonitzada per Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn i Christoph Waltz, estrenada l’any passat al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià. Les demés pel·lícules d’aquest mes de juliol són Mamá María (22 juliol) i Nomadland (29 juliol). Guinart ha explicat que la tria s’ha fet pensant en l’estiu.

Hem volgut triar pel·lícules fresques, a l’estiu venen de gust. La del 15 de juliol és l’última de Woddy Allen que va estrenar al Festival de Sant Sebastià i té molt bona crítica. Hem pensat que seria una bona opció per fer al Cineclub. La següent es diu Mamá María, una comèdia francesa interpretada per la Isabelle Huppert que també ha tingut molt bona crítica i és molt divertida, i després Nomadland que és la guanyadora d’aquest any als Oscar, com a tercera elecció pel Cineclub.

De cara al mes d’agost i ja dins el Beach Festival, i repetint la formula de l’any passat d’espaiar les projeccions, s’han programat quatre títols. La Brujas (5 d’agost), Trolls 2: Gira Mundial (12 d’agost), Sonic. La Película (19 d’agost) i Aves de Presa (26 d’agost). En aquest cas, les projeccions es faran a la platja a tocar del Xiri9.

Els quatre dijous del mes d’agost, que ja va ser una formula que varem fer l’any passat perquè abans el Beach Festival era una cosa més intensiva, fèiem cinema durant sis o set dies seguits, i la gent havia de triar una o altre pel·lícula perquè tants dies seguits no podien venir. L’any passat vam fer aquesta formula dels dijous al vespre i va ser molt més exitosa. A nivell familiar la gent es pot organitzar per veure-les totes. Són pel·lícules d’àmbit infantil i familiar. Se n’han triat quatre.

Les entrades, que són gratuïtes, s’han de reservar al portal www.entrapolis.com o una hora abans de la projecció sempre que no s’hagin exhaurit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *