Tot i les moltes baixes, la UEH Calella guanya a Granollers

La UEHC ha guanyat a la pista del Granollers 24-27, i es retroba amb la victòria. Tot i que el partit ha començat amb un 2-0 faborable als locals, els nostres han reaccionat i han fet un parcial de 0-7 posant el marcador 2-7 en el minut 15. A partir d’aquí els calellencs han dominat el marcador i a la mitja part el resultat era 11-13.

A la represa, un parcial de 3-1 ha fet que els vallesans empatessin el partit a 14 gols al minut 5. Els següents 5 minuts han estat molt igualats, amb empats o mínims avantatges pels nostres. A partir del minut 10, un altre parcial favorable als calellencs de 2-7 ha fet que els de Toni Guijarro marxessin de 5 gols en el marcador, 17-22. A partir d’aquí els nostres han sabut gestionar el partit per sumar una nova victòria.