Tots els detalls de la 37a Fira de Calella i l’Alt Maresme que comença demà

9268-950-700-escala-calella_fira_de_calella_i_lrsquoalt_maresme_foto_la_fira_de_calella_i_lrsquoalt_maresme

En aquesta edició ens transportarà a les Illes Balears

A les 12.30 h, tindrà lloc la inauguració oficial de la Fira al passeig Manuel Puigvert a càrrec del director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i de la tinent d’alcaldia responsable de l’Àrea de Fires, Núria Parella.

Donada la ben entesa que rebrem la visita del director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, hem volgut donar importància a la figura del pare de la llengua catalana, i per això hem parlat amb Sebastià Alzamora que aquest vespre a les 7 ha donat una conferència a la biblioteca de Can Salvador de la Plaça sobre la figura i obra de l’escriptor mallorquí, un acte previ però que ja s’emmarca dins de les activitats de la Fira.

Ha parlat de la versió en català actual que va publicar el 2016, en el marc de l’any Llull, llibre d’’Amic i Amat‘, de l’editorial Barcino. El llibre relata el procés d’unió entre el fidel cristià (amic) i Déu (amat). La naturalesa superior d’aquesta unió fa que els homes no disposin de paraules apropiades per descriure-la, per això els místics en parlen amb termes metafòrics.

Amb aquesta publicació Alzamora té la intenció d’apropar a Llull als més joves. Podeu escoltar l’entrevista sencera a Sebastià Alzamora

El diumenge 24 també destaca el taller de cançó mallorquina a càrrec de Joana Gomila i el duo dels pianistes Marco Mezquida i Carles Marigó.

A més, la novetat enguany és que la fira comptarà amb un espai de ludoteca de 280 metres quadrats dissenyat pel Consell dels Infants de Calella que tindrà un rocòdrom, tallers, jocs de taula gegants, gimcana, robòtica i concurs de dibuix.

Per conèixer més detalls sobre aquesta 37 a Fira de l’Alt Maresme i Calella, la nostra companya Mercè Roura ha parlat amb Núria Parella, tinent d’alcaldia responsable de la Fira.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat