Montserrat Candini davant dels empresaris turístics: “Plantarem cara a la turismefòbia”

Montserrat Candini, aquest matí

L’alcaldessa de Calella ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida a la diada del Gremi d’Hoteleria del Maresme que s’ha fet aquest matí migdia al Museu del Turisme.
Candini ha mostrat el suport de l’administració al sector a la vegada que ha demanat corresponsabilitat.

 

Una petició expressa que l’alcaldessa ha fet és que els beneficis del sector també han de revertir en els treballadors millorant les condicions laborals i acabant amb la precarietat. Segons Candini, només podrà defensar un model econòmic si els diferents professionals que hi intervenen tenen sous dignes: Tots els sous que cobren els diferents professionals que en formen part d’aquest sector econòmic tan important i tan dinàmic, que tinguem la garantia que són sous dignes. Perquè sinó no tindrem cap raó per defensar un model econòmic que a banda de tirar endavant per la qualitat i la singularitat, resulta que la base està malmesa per una possible, que no dic que passi, no massa respectuós amb els drets dels convenis col·lectius professionals”.

De manera taxativa ha dit que plantarà cara a la turismefòbia i a tots aquells elements contraris a un sector, el turístic, que genera economia productiva a Calella i el país: “És un error parlar de turismefòbia perquè jo crec que l’economia productiva que comporta el turisme, no únicament com a font inicial sinó amb els subsectors, és molt gran i genera progrés i riquesa pel conjunt de la societat, i això és molt important. Això no vol dir que des de les administracions no siguem exigents i formem part d’allò que se’n diu bones pràctiques”.

La diada del Gremi d’Hoteleria del Maresme s’ha acabat al migdia amb un dinar on ha participat el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *