Tots els partits excepte el PP donen suport a la vaga feminista

Foto: Cristóbal Castro

PDECat, ERC, PSC, la CUP i ICV van votar a favor de la moció de suport a la convocatòria de vaga que va presentar el grup ecosocialista en l’última sessió plenària. El PP va ser l’únic que s’hi va oposar. L’alcaldessa de Calella ha confirmat a Ràdio Calella TV la seva assistència a la manifestació que ha organitzat l’assemblea feminista per demà a les onze del matí.

La cap de l’oposició a l’Ajuntament de Calella farà vaga. És la portaveu del Grup Municipal d’ERC, Cristina Gómez, qui també ha confirmat la seva participació a la mobilització que es farà a Calella en defensa dels drets de les dones i de la igualtat de gènere.

El portaveu d’ICV, impulsor de la moció de suport a la primera vaga feminista d’Espanya, secundarà l’aturada de dues hores que convoquen els sindicats de treballadors majoritaris. Sebastián Tejada ha explicat que facilitarà que les seves companyes de feina puguin participar activament a la vaga, A tot això, s’unirà a la campanya que promouen els col·lectius feministes i sindicats perquè les dones es desentenguin de les feines de casa i de les relacionades amb la cura dels familiars. Ho farà visible penjant el davantal al balcó.

Des del Govern Municipal del PDECat i el PSC s’informa que alguns dels seus membres també secundaran la vaga de dues hores a partir del migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *