Substitució de les rajoles trencades o aixecades de la Riera Capaspre

Operaris treballant en la reparació del paviment de la Riera Capaspre en una imatge d'arxiu

Es tracta d’una intervenció puntual a l’espera d’executar la reforma del paviment de l’avinguda, aquesta tardor. L’Ajuntament de Calella preveu enllestir l’actuació de reposició de les llambordes més malmeses avui mateix. En concret, les localitzades a la zona del nucli de contenidors de l’encreuament amb la plaça del Bunyol.

Els operaris municipals van començar ahir les tasques de substitució de les rajoles del paviment de la Riera Capaspre, aixecades o trencades com a conseqüència del pas del camió de gran tonatge que fa la retirada de la brossa del nucli de contenidors que hi ha a l’alçada de la plaça del Bunyol.

Una reparació parcial i també temporal del que és una de les principals artèries turístiques de Calella, subjecte a una actuació de reforma d’àmbit més global contemplada en el programa d’inversions del Pressupost Municipal d’aquest 2017. Es començarà a executar la pròxima tardor i, en concret, es destinaran 125.000 euros a resoldre la problemàtica de l’aixecament de les rajoles. Pero no només consistirà en això. Segons va explicar el tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà, també es reforçarà el ferm per suportat el pas dels vehicles pesants.

“El projecte consisteix no només en canviar les rajoles trencades sinó aplicar també solucions per mitjà de canviar la tipologia del ferm o posar pilones perquè els vehicles pesants no hi puguin accedir, és una actuació més global. Això no descarta que, en moments puntuals, si hi ha alguna rajola especialment trencada la poguem reparar”, va indicar.

El projecte de reforma de la Riera Capaspre es farà a l’octubre, amb un termini d’execució previst de dos mesos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *