Un cavall de grans dimensions a l’escenari de l’Orfeó

La Cia Sàndal Produccions presenta l’espectacle Liberté al Teatre Orfeó de Calella, aquest diumenge. Una combinació de dansa, teatre físic i titelles, amb una ballarina en escena i un espectacular cavall que és un titella manipulat per tres persones.

Josep Sucarrats, és membre fundador de la Cia i director artístic de l’espectacle.

El cavall i la noia ens trobaran a l’escenari per explicar-nos les seves inquietuds. Com et pots imaginar pel títol, tots dos cerquen el mateix, que és la llibertat. Cadascun d’ells ens explicarà què els manté empresonats en la societat en què vivim, i descobriran com es poden ajudar.

Liberté està pensat per a tots els públics, però es recomana que la mainada que vagi al teatre tingui més de vuit anys. Sàndal Produccions és una companyia amb seu a Parets del Vallès especialitzada en espectacles per a públic familiar i infantil, que cuida molt la seva posada en escena i la música que acompanya les seves creacions. És el cas de Liberté, on els músics Carles Marigó i Jordi Cornudella, han escrit totes i cadascuna de les peces que hi sonen. Josep Sucarrats ha dit que els espectadors sentiran una banda sonora meravellosa.

Aquesta banda sonora que és meravellosa ens explica amb música, amb sons, amb els mateixos sons del cavall i de la persona, què és el que va passant en cada moment. És un espectacle que pot tenir moltes interpretacions. La gràcia és que cada espectador ho interpreta d’una manera determinada en funció de les seves vivències.

Liberté és un espectacle sense paraules, fantasiós i espectacular, que ben segur no deixarà indiferent a cap espectador. Sucarrats ha dit a RCT que tots els seus espectacles parlen de temes que a tots ens toquen molt de prop.

En els nostres espectacles ens centrem a parlar de temes que ens toquen molt de prop i normalment parlem molt de biodiversitat, medi ambient, de respecte a la natura i als animals, i ho fem des d’un punt de vista molt fantasiós, no tant volen inculcar a ningú com s’ha de comportar ni què ha de fer, explicant un món idíl·lic i fantasiós que si fos real, seria molt bonic viure-hi.

Les entrades estan a la venda a www.joventutartistica.com i a la taquilla del teatre, 45 minuts abans de la funció. L’obra començarà a les 18 h de la tarda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *