Ramon Mirabet abaixa el teló del NEC

Amb totes les entrades venudes i després de dos anys de silenci, Ramon Miravet pujarà a l’escenari del Far amb el seu quart àlbum, el més personal, madur i introspectiu, sense abandonar els sons als quals ens té acostumats i que va plasmar als discs Home Is Where The Heart Is, publicat el 2016 i Begin Again, del 2019.

Un impàs en el qual Ramon Mirabet ha madurat artísticament i s’ha dedicat a crear bandes sonores de diverses pel·lícules d’èxit nacional com L’Innocent de David Victori, protagonitzada per Mario Casas.

Avui a Calella, Mirabet, cantarà els temes del seu nou àlbum, que ha estat compost al llarg d’aquests dos últims anys i que és el fruit de les experiències personals viscudes en pandèmia i a la Gira del Mar, una aventura musical ideada pel músic amb la que ha recorregut nombroses ciutats del litoral mediterrani i les illes balears a bord d’un veler històric, compartint música i duent a terme accions sostenibles a les nostres costes.

 

El concert de Ramon Mirabet començarà a les 22 h al Far i ja no hi ha entrades disponibles. Com en totes les actuacions hi haurà servei de restauració i música ambiental. També servei de transport gratuït amb Carrilet, amb tres sortides abans dels concerts des de l’oficina de turisme de l’N-II.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.