Un centenar d’alumnes de les escoles públiques celebren l'”English Day”

english-day

Els centres educatius de Calella celebren demà dimecres l’English Day. Una jornada que té per objectiu impulsar i promocionar l’ensenyament de l’anglès a les aules.

Es tracta d’un acte conjunt en què hi participaran un centenar d’ alumnes de sisè de primària i de primer d’ESO de l’Escola la Minerva i l’Escola Doctor Carles Salicrú. També hi ha prevista la presència dels responsables de l’Escola Oficial d’Idiomes.

La jornada es farà a la sala Mozart entre les 9 del matí i les 12 del migdia. Durant aquest temps els alumnes faran representacions teatrals, de poesia i altres activitats lúdiques que ja han fet prèviament al seu centre i ara exposaran a la resta de la comunitat educativa. Javier Madrid, membre del Seminari de Coordinació de Primària i Secundària de l’Escola Salicrú, ha explicat l’objectiu de l’English Day: “Són activitats que s’han fet al centre i que s’exposen als altres companys dels altres centres educatius. Hi ha dramatitzacions, hi ha poesia, cançons, exposions orals de treballs, els de l’EOI passen un vídeo amb les seves activitats. En total estem al voltant de 100 alumnes”.

Els centres educatius cada vegada més aposten per fer de l’anglès llengua vehicular en assignatures com educació física o ciències naturals: “El que s’intenta és que no s’estudii només com una llengua sinó introduir-la a diferents àrees com a llengua vehicular. Aquí part de la història es fa en anglès i s’avalua en anglès. En altres centres l’educació física o plàstica es fa en anglès”.

La primera edició de l‘English Day serà de caràcter intern per als centres educatius implicats però no es descarta obrir-ho al públic en general de cara a futures edicions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat