Un centenar de taxistes del Maresme donen suport a la vaga del sector contra la regulació de les llicències VTCs

Un centenar de taxistes del Maresme han marxat avui lentament fins a Barcelona per a participar a les mobilitzacions que el sector ha fa avui per protestar per com el Govern català proposa regular les llicències VTCs (Vehicles de Transport amb Conductor).

Una jornada de protesta que ha complicat i molt el trànsit a la capital, perquè a més dels talls que per segon dia hi ha a la Gran Via; s’hi han sumat també els que fan els conductors d’VTC a la Diagonal.

Christian Fornari, propietari d’una llicència de taxi a Calella, s’ha sumat a la marxa lenta que ha sortit de Vilassar de Mar per donar suport als seus col·legues de Barcelona. Allà porten quatre dies de vaga, dos tallant la Gran Via, per protestar contra una regulació que consideren representa un greuge per al sector. També demanen que el temps de precontractació dels serveis VTC o d’empreses com Uber o Cabify no sigui de minuts sinó d’hoers.

Fornari alerta que la problemàtica que es viu a Barcelona pot arribar també a traslladar-se a Calella.

La idea és venir aquí per donar suport als companys i també dir que no estem d’acord a la proposta i advertir que en un futur també ens pot perjudicar a nosaltres. Aquí hi ha molt turisme i hotels i les llicències d’Uber i Cabify poden arribar aquí i perjudicar el negoci.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *