Un dels ferits per les càrregues de la Guàrdia Civil explica en quin punt es troba la seva denúncia

Josep Grima, a la dreta, en un acte de protesta pels fets de l’1 d’octubre

Josep Grima, un dels quatre ferits per les càrregues que agents de paisà van fer la nit de l’1 d’octubre a l’exterior de l’Hotel Vila, ha explicat avui al programa «La Ciutat» de Ràdio Calella que encara no se’ls ha cridat a donar testimoni sobre els fets. Sap que s’han obert diligències però encara no ha rebut cap notificació, ni ell ni la resta de ferits, més d’un més després dels fets.

Josep Grima va presentar denúncia als Mossos d’Esquadra per les ferides rebudes la nit de l’1 d’octubre al carrer Sant Josep per part d’agents de paisà de la Guàrdia Civil, que s’allotjaven a l’Hotel Vila. Des d’aleshores no té cap notícia sobre el procés que s’està seguint. “La cosa està aturada, la causa està oberta i s’han iniciat diligències, però res més. No hem rebut cap notificació ni trucada telefònica, absolutament res”, ha dit al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

Grima va denunciar que un agent que no va poder identificar el va colpejar amb una porra extensible a les cames i l’esquena mentre ell era al terra. I que fins i tot, va donar un cop de peu a un Mosso d’Esquadra que l’intentava protegir.

Arran dels fets, quatre persones van patir ferides i van haver de ser ateses a l’Hospital Sant Jaume de Calella, segons va confirmar el mateix centre hospitalari a Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *