El Museu Arxiu obre les seves portes durant la Nit del Terror

El Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué celebrarà divendres i dissabte la Nit del Terror. Es tracta d’una visita guiada, amb moltes sorpreses, dins les instal·lacions de l’equipament del carrer Escoles Pies.

Així ho ha explicat el tinent d’Alcaldia de Ciutadania, Xavier Arnijas.

“És una visita guiada que hem fet enguany per provar de captar nou públic. El que pretén la visita amb aquest ganxo de la por i tota una argumentació vinculada amb les exposicions que hi ha al propi espai museístic, és una manera divertida i diferent d’acostar les peces històriques de la ciutat al públic segurament més juvenil que intentarem captar”

Durant 10 minuts, els assistents podran gaudir del museu des d’una òptica diferent a través d’un fil argumental propi. Arnijas ha assegurat que es faran més iniciatives d’aquest tipus a diferents espais de la ciutat.

“De fet és una prova pilot com estan fent en altres tipus de museus en el que volem, d’una manera diferent, sortint de les visites guiades tradicionals i convencionals donar-li aquest argument amb una mica més de ganxo per apropar a nous públics l’equipament cultural, en aquest cas, el museu. Anirem fent altres iniciatives en aquesta línia en altres espais”

Les visites guiades es faran divendres i dissabte a les 21:00 del vespre i tindran un preu de 2 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *