Un detingut per l’apunyalament mortal d’aquesta passada matinada a Calella

Un detingut per la mort violenta d’un jove britànic, de 31 anys, aquesta passada matinada en una discoteca de la zona turística, que ha consternat la població de Calella. El noi estava de vacances aquí amb un grup d’amics i ahir va anar al local Oxygen del carrer Benavente on es va iniciar una baralla violenta per circumstàncies que no s’han fet públiques, però que li acabaria costant la vida. A resultes de la batussa, una altra persona va resultar ferida, de menys gravetat, que va ser immediatament traslladada a l’Hospital Sant Jaume de Calella per ser atesa, i d’on ja se li ha donat l’alta. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació que continua oberta i mantenint el secret de les actuacions, però que ja ha donat els primers fruïts amb la detenció d’un home, del qual no se n’ha facilitat més informació.

Les imatges de les càmeres de seguretat de l’interior de la discoteca i el relat dels testimonis haurien resultat claus per a la identificació de l’autor material de la mort per apunyalament d’un turista britànic de 31 anys, aquesta passada matinada. Pel moment, Mossos d’Esquadra ha confirmat la detenció d’un home – sense més detalls – per la seva “presumpte vinculació” amb la mort violenta ocorreguda a Calella.

L’alcalde Marc Buch, que aquest matí confirmava la procedència de la víctima, també ha detallat a Ràdio Calella TV com es van desencadenar els fets, pels volts de les cinc de la matinada a l’entrada de la discoteca Oxygen.

Estem parlant d’una persona de nacionalitat britànica que passava uns dies amb amics a Calella, i és la que malauradament ha perdut la vida (…) La baralla s’ha produït a la discoteca i la víctima estava just a l’entrada, on se l’ha atès per part de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i SEM, tot i que finalment ha perdut la vida.

Es desconeix quantes persones es van veure implicades en la baralla ni tampoc les circumstàncies o el motiu que la va desencadenar. El cas és que una altra persona també va resultar ferida durant la batussa, però de menys gravetat. Va ser atesa al lloc dels fets, a l’entrada de la discoteca, i posteriorment traslladada a l’Hospital Sant Jaume de Calella, d’on ja ha rebut l’alta.

La informació que tenim hores d’ara és que va ser traslladada a l’Hospital Sant Jaume de Calella per ferides que no eren de molta gravetat, i si no ha rebut l’alta serà en breu.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació i manté el secret de les actuacions.

La notícia de l’apunyalament mortal ha consternat la població de Calella, que aquests dies rep la visita de molts assistents al Gran Premi de F1 al Circuit de Barcelona Catalunya. Alguns d’ells, allotjats en hotels que estan ubicats a pocs metres del lloc dels fets, on també hi ha un institut, que avui encara rebia la visita de professors i alumnes.

En una entrevista al programa LA CIUTAT, l’alcalde de Calella ha condemnat públicament els fets, tot recalcant que són aïllats, al temps que ha enviat el condol a la família i amics de la víctima. La secció local d’ERC també ha emès un comunicat en aquesta mateixa línia. En paral·lel, s’han iniciat els tràmits per repatriar el cos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.