Només 7 festius per acabar l’any amb tres possibles ponts

calendari20180109fins3112

Aquells que acabeu avui les vacances no us desespereu, encara hi ha possibles dies en què es poden fer escapades durant aquests mesos abans d’acabar l’any. Les escoles començaran el 12 de setembre excepte els batxillerats i cicles formatius que començaran el 14. L’any que ve és any electoral i molts partits polítics començaran a definir les estratègies aquesta pròxima tardor.

Aquest mes de setembre encara gaudirem de dies que podem fer alguna escapadeta. En concret el pont de l’11 de setembre -aquells que teniu pensat no ser per la Diada a casa- que permet agafar-se festiu del 8 fins al mateix 11. Més endavant, també al setembre, la Festa Major i la Fira de Calella ens deixaran gaudir d’un dia més de festa, serà el dilluns 24 de setembre, hauria de ser el 23 però en caure en diumenge s’ha passat a dilluns.

El mes d’octubre serà més feixuc, tan sols un dia de festa al calendari, el 12 d’octubre, dia de la Hispanitat.

I el mes de novembre, qui vulgui pot fer una escapada de 4 dies de l’1 al 4 de novembre, coincidint amb la diada de Tots Sants per encarar el que queda fins a les festes de Nadal o bé pensar en els festius del 6 i 8 de desembre queden més dissimulats però permetria també fer algun pont. Els dies de Nadal i Sant Esteve cauen en dimarts i dimecres; els estudiants començaran les vacances de Nadal el 22 de desembre i acomiadarem l’any en un dilluns.

 

Aquests són els 8 dies de festa que ens queden per gaudir fins a finals d’any

11 de setembre: dimarts (Diada Nacional de Catalunya)
24 de setembre: dilluns (Festa Local)
12 d’octubre: divendres (Festa de la Hispanitat)
1 de novembre: dijous (Tots Sants)
6 de desembre: dijous (Dia de la Constitució)
8 de desembre: dissabte (la Immaculada)
25 de desembre: dimarts (Nadal)
26 de desembre: dimecres (Sant Esteve)

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *