Un “escape room” nadalenc per contribuir a la campanya Cap nen sense joguina

Nova iniciativa perquè la màgia de la Nit de Reis arribi a totes les llars de l’Alt Maresme. L’entitat malgratenca Blind Mice Escape ha muntat un joc d’escapada de temàtica nadalenca que serveix per recollir joguines o donatius econòmics per a la tradicional campanya de Creu Roja. Enguany, es preveu entregar-les a uns 700 infants de famíleis en situació de vulnerabilitat.

Tions, Pares Noël, arbres de Nadal… Aquesta és l’ambientació de l’scape room que s’ha estrenat a la Capella de l’Antic Hospital de Malgrat de Mar que se solidaritza amb la campanya Cap nen sense joguina de Creu Roja. Lluís Ferrer, de l’entitat Blind Mice Escape, ha explicat al programa La Ciutat que es demana a tots els participants que hi contribueixin.

Descomptarem el cost del muntatge de l’”scape room” i la resta els destinarem a Creu Roja. De fet, als jugadors i jugadores els demanem que portin una joguina o que donin uns diners per a l’entitat.

Creu Roja Alt Maresme agraeix iniciatives que, com aquesta, els ajuden a omplir el magatzem perquè les joguines no faltin mai als nens i nenes de famílies del territori que pateixen una situació de vulnerabilitat. El tècnic Toni Cardó ha parlat a La Ciutat de la recent recollida que va impulsar el Racing Pineda de Futbol Sala, amb un resultat del tot exitós.

Pel moment, l’entitat treballa internament en l’organització de la logística de la campanya de recollida de joguines, que es llançarà a principis de desembre. S’informarà dels punts d’aportació que hi haurà a Calella, on també hi ha el magatzem. Des d’allà, es repartiran joguines a uns 700 infants de l’Alt Maresme.

Ens estem coordinant amb els serveis socials de les poblacions, i avui dia treballem amb la previsió d’arribar a 700 infants de l’Alt Maresme (…) Enguany també se’ns hi sumen els infants de famílies refugiades ucraïneses que continuen dins el programa de Creu Roja.

Com és tradició, Creu Roja demana per aquesta campanya joguines noves, que no siguin bèl·liques ni sexistes, i que fomentin el joc cooperatiu. De moment, es poden fer aportacions a la seu de l’Alt Maresme ubicada a Pineda de Mar (Sant Joan, 87). També a través del joc d’escapada que s’ha muntat a Malgrat de Mar per iniciativa de l’entitat Blind Mice Escape. Funcionarà els pròxims dos caps de setmana, fins el diumenge 27 de novembre. Cal fer-ne la reserva enviant un missatge de Whatsapp al número 722 432 777.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *