Un gran tercer quart dona la victòria al CB Calella

El CB Calella ha guanyat de 36 punts al Vilanova del Vallès, 87-51. Tot i la diferència en el marcador l’encontre no ha començat gaire bé.

En el primer quart, els calellencs perdien 18-20. En els segons deu minuts, amb un parcial inicia de 9-0, el Calella ha donat la volta al marcador i s’ha arribat a la mitja part amb un resultat  favorable de 37-29.

En el tercer període, els verds-i-taronges han donat l’estacada definitiva al partit. Amb un parcial favorable de 32-7 han acabat aquest quart amb el resultat de 69-36. D’aquesta manera els nostres han arribat al final del partit amb ampli avantatge en el marcador.

Més informació i les opinions dels protagonistes les podreu veure o escoltar el dilluns a partir de les 21:00h a La Banqueta de Ràdio Calella Televisió .