[AMPLIACIÓ] Un incendi a la zona de contenidors de l’aparcament Bartrina calcina diversos vehicles

Foto: Cedida

Mossos d’Esquadra investiga les circumstàncies en què es va produir l’incendi de divendres a la nit en un contenidor de l’aparcament de Bartrina i que va afectar cinc vehicles, un d’ells va quedar totalment calcinat, a més de motocicletes, el tancat de fusta que delimita la zona d’aportació de la brossa i la paret de l’edifici. No hi ha ferits, però les flames, força espectaculars, sí van provocar el lògic neguit entre el veïnat.

A la zona afectada es van desplaçar dues dotacions dels Bombers del Parc de Pineda de Mar i la Policia Local de Calella, que va rebre’n l’avís.

En una entrevista a LA CIUTAT, el tinent d’Alcaldia de Seguretat, Soufian Laroussi, ha explicat que no es descarta cap hipòtesi, tampoc que el foc hagués estat intencionat. No hi ha cap càmera de videovigilància al sector que pugui aportar informació al respecte.

Pel que fa a les afectacions dels vehicles, els propietaris hauran de contactar amb les seves companyies asseguradores per si tenen cobertura per incendis. L’Ajuntament també farà el procediment que li pertoca sobre el mobiliari i l’espai públic.

Un altre dels aspectes a resoldre és la recollida de la brossa en aquesta zona del nucli antic de Calella. El tinent d’Alcaldia ha assegurat que els responsables municipals hi han posat fil a l’agulla des del mateix dissabte al matí, quan es van desplaçar fins al lloc dels fets per seguir l’operatiu i acompanyar les persones afectades i el veïnat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *