L’Agenda Esportiva dels nostres primers equips

Els nois del CF Calella volen trencar la ratxa de dues jornades sense guanyar. Els nostres jugaran diumenge a les 16:30h al camp del Naise Barcelona.

Les noies jugaran una nova jornada de lliga. El dissabte a les 19:00h jugaran contra el Llavaneres al CEM Tomàs Claramunt de la Muntanyeta de Calella.

La Unió Esportiva Handbol Calella jugarà diumenge a les 18:15h. al Pavelló del Parc Dalmau contra la Coope Sant Boi. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Calella Televisió. A les 16:30h es presentaran els diferents del club.

Aquest dissabte a la tarda, tant els nois com les noies del CB Calella,  juguen al Pavelló Municipal del Parc Dalmau.

Els nois ho faran contra el Llinars a partir de les 18:15h. Els de Quim Serra intentaran assolir la quarta victòria seguida.

Les noies, que estan passant per un gran moment de joc, jugaran contra el Montgat a les 20:00h.

En Bitlles Catalanes l’equip calellenc de primera divisió, CMX Torretes jugarà aquest dissabte a Sant Feliu de Buixalleu contra Perxa d’Astor Negre.

En segona divisió, els calellencs Barri de Pequín i CMX Far a partir de les 16:00h jugaran a Tordera. A més, els pequinaires jugaran diumenge a les 10:00h a Sils la jornada cancel.lada per la pluja de la setmana passada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *