Un multipremiat documental sobre música rockabilly recull una actuació de l’Screamin Festival

Luis Arriaga en plena actuació a la Fàbrica Llobet-Guri

El concert de Luis & The Wildfires a l’Screamin Festival del 2012 apareix al documental “Los Wild Ones” sobre la relació entre el productor d’origen irlandès Reb Kennedy i els grups de Wild Records, el seu segell discogràfic de música indie. El treball, premiat a festivals de cinema de Dublín, Canadà i Holanda, entre d’altres, està disponible en línia actualment i per un temps limitat.

Un documental sobre la subcultura rockabilly i l’activitat del segell discogràfic nordamericà de música indie Wild Records, del productor Reb Kennedy, inclou en el seu relat audiovisual una de les actuacions de l’Screamin Festival que se celebra a Calella. És la del grup Luis & The Wildfires, l’any 2012 a la Fàbrica Llobet-Guri, molt aplaudida pels seguidors de la música dels anys 50, que van aprofitar el concert per fotografiar-se i demanar autògrafs al cantant Luis Arriaga.

El treball de la productora Jessica Golden, sota la direcció Elise Salomon, es pot visualitzar de forma gratuïta a la plataforma KCET, per un temps limitat.

Los Wild Ones ha estat reconegut per la crítica i ha recollit guardons arreu del món en festivals de cinema especialitzats, a banda d’haver obtingut la catalogació de “Has de veure’l” del diari Los Angeles Times. Ha guanyat el premi de millor documental al Dublin Film Critics Circle, al Phoenix Festival i al Michigan Film Awards.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *