Crítiques al nou sistema de control de trànsit del carrer Barcelona

Rebuig dels comerciants del carrer Barcelona a la càmera de control de trànsit que fa dues setmanes va instal·lar l’Ajuntament de Calella. Justament ahir, segons expliquen, es va col·locar la senyal vertical que prohibeix la circulació de vehicles, excepte autoritzats i càrrega i descàrrega.

L’Ajuntament de Calella ha començat el procés d’implantació del sistema per regular el trànsit mitjançant càmeres de videovigilància al carrer Barcelona, després de les experiències a Sant Joan i Jovara, on se sancionen els vehicles que circulen en horaris prohibits.

Els comerciants que hi ha al carrer consideren que la mesura els afecta negativament a la seva activitat. És per això, segons ha explicat Nacho Mediavilla del centre veterinari, que van demanar una reunió amb el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Torrent, per traslladar-li els dubtes. Diu que només han aconseguit que s’estableixin les hores de càrrega i descàrrega. És als matins de 10 a 12 i a les tardes, de sis a vuit.

Una altra qüestió que van posar sobre la taula durant la trobada amb el tinent d’alcaldia Torrent és què fer si un dels clients aparca per emergència al carrer i rep després una multa. Hi ha la possibilitat que l’anul·li a través d’internet però això és, per a Nacho Mediavilla més feina que ells no han d’assumir.

La preocupació d’en Nacho Mediavilla també és compartida pels altres establiments del carrer. La responsable de la botiga de productes canins i d’animals creu que la instal·lació d’aquesta càmera els afecta molt negativament a tot el que és petit negoci.

De moment, els veïns no han rebut cap informació sobre quan es començarà a sancionar als vehicles que hi accedeixin sense autorització. El sistema de control de trànsit a través de càmera ja es fa servir al carrer Sant Joan i al Jovara.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *