Un projecte de pintura solidària gràcies als pressupostos participatius de Joventut

La regidora de Joventut Cindy Rando ha recordat en una entrevista a l’Info Migdia un dels projectes que es va tirar endavant l’any 2016 a iniciativa d’un grup de nois i noies vinculats a l’Agrupament Escolta Montnegre. Es van oferir a pintar les parets de cases on hi viuen persones i famílies en situació de vulnerabilitat, i van vehicular-ho a través de la Fundació Hàbitat Solidari.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Calella ha explicat que finalment van repintar les parets d’una de les cases que gestiona la fundació. Va ser el setembre del 2016 i ha qualificat l’experiència de totalment positiva.

“Va ser un projecte molt maco perquè van poder pintar un pis de quatre habitacions, menjador i terrassa. Els joves van estar encantats de poder tirar endavant el seu projecte solidari per així ajudar a millorar el dia a dia de les persones”, ha explicat Cindy Rando en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Un projecte singular, econòmicament a càrrec dels pressupostos participatius de joventut, i que se surt les iniciatives que acostumen a superar la votació final, normalment vinculades a propostes de caire més lúdic i festiu.

Actualment està en procés el pressupost participatiu de joventut del 2018. L’assemblea de discussió i votació de les almenys dues propostes finalistes es realitzarà el 30 de novembre a l’Espai Mercat. La dotació del projecte és de 10.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *