Una calellenca representarà Catalunya al Cross d’Elgoibar i al campionat d’Espanya a Burgos

Andrea Lopez, que competeix a la categoria Cadet Femení, participarà al Campionat de Cross d’Elgoibar (País Basc) i al Campionat d’Espanya a Burgos al febrer, com a atleta de la selecció catalana.

P1010060La jove triatleta calellenca Andrea Lopez, del Club Atletisme Calella i de Triactiv Lanzarote, s’ha classificat per competir al Campionat de Cross Internacional d’Elgoibar, a Euskadi, aquest cap de setmana. La noia, de 14 anys, hi participarà amb la Selecció Catalana d’Atletisme, juntament amb sis noies més de Catalunya. S’hi va classificar guanyant el Circuit Català de Cross, una competició que consta de sis curses, quatre de les quals eren puntuables. Andrea Lopez va empatar a punts amb l’atleta Bethelhem al capdavant de la classificació, i ha explicat a Ràdio Calella la seva trajectòria al Circuit Català de Cross. “Consistia en un circuit de sis crossos i havia de quedar de les sis primeres. Llavors em podia classificar per anar amb la Selecció Catalana al Cross del País Basc. Vaig guanyar aquest circuit i vaig quedar de les sis primeres. Em sento molt bé i tinc moltes ganes de participar-hi, ja que m’he esforçat molt per aconseguir-ho i tinc moltes ganes de participar-hi“.

P1010096Els bons resultats al Circuit Català de Cross també li han permès estar directament classificada per anar al Campionat Individual d’Espanya que es fa a Burgos el mes que ve. També hi competirà com atleta de la Selecció Catalana d’Atletisme.

Ho afronta amb bones condicions físiques i amb ganes d’aprendre i gaudir de la cursa, donant el 100% d’ella mateixa: “Com que he pogut guanyar el circuit em donaven una plaça directa cap a Burgos, al Campionat d’Espanya Individual. M’ho plantejo per anar-m’ho a passar bé, la veritat, i donar tot el que pugui. Sóc triatleta i encaro també els crossos per preparar-me cap al triatló i poder anar amb millor forma“.

El Campionat Individual d’Espanya es celebrarà a la ciutat castellanolleonesa el dia 21 de febrer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.