Una Església plena canta per la llibertat

Amb la convocatòria d’Omnium Montegre, l’Assamblea de Calella i el CDR de Calella s’ha omplert, aquesta tarda, l’església de públic per escoltar la cantada solidària per la llibertat dels presos polítics. Mossèn Cinto Busquet ha aprofitat per donar a conèixer una nova iniciativa en què s’hi han sumat 200 capellans i diaques per fer arribar una carta oberta a tots els catòlics espanyols per demanar diàleg i enteniment cap al sentiment independentista

esglesia_plena_cantada_llibertatA l’acte hi han participat cantaires com Núria Grima, Josep Parra i Amadeu Mediavilla i, sota la direcció d’Albert Deprius, els cantaires de la Coral Harmonia, Coral Pinedenca i el Cor d’adults de l’Escola de Música Fàbrica Llobet.

S’hi han pogut sentir, entre d’altres, cançons com El Cant dels Ocells de Pau Casals, Què volen aquesta gent, de Maria del Mar Bonet, D’un temps d’un país i Jo vinc d’un silenci, de Raimon, l’Estaca de Lluís LLach. També han interpretat la sardana, La Puntaire i han acabat amb el Cant de la Senyera i els Segadors, moment en el qual l’església s’ha posat dempeus.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *